-
Piccola Oy  
Japan Imports is finnish company.
We mainly deal with used JDM cars,
engine and performance parts from Japan.

- -
-
-
-
  Suspension
  Braking
  Steering
  Engine
  Catalysators
  Filters

-
 
-
 -
USED AND PERFORMANCE PARTS:

JDM TRADING
Teollisuustie 3
62300 HARMA
FINLAND

Tel: +358 10 271 4545
Email: sales(at)japanimports.fi


NOTICE. Used parts warehouse is located Alaharma ( Kauhava ).
Open hours: Mon-Fri 10-16.00

Japanimports.fi and JDM Trading is division of Perform

 
Search »
Laadukkat huolto- ja varaosat edullisesti JDM autoihin !


Keväällä 2013 Japan Imports solmi uusimman maahantuontisopimuksensa japanilais-englantilaisen Solid Auton kanssa, joka on erikoistunut japanilaisten ja korealaisten autojen huolto- ja varaosiin.

Solid Auton oma tuotemerkki Solid Ace on kansainvälisesti korkeasta laadustaan tunnettu brandi, jonka tarvikeosat tulevat lähes yksinomaan Japanista suoraan autovalmistajien OEM eli ensiasennusosien sopimusvalmistajilta ja käyvät siten tiukan laatukontrollin läpi ennen hyväsymistään Solid Ace tuotevalikoimaan. Solid Ace osat vastaavat aina ensiasennuslaatua, mutta usein huomattavasti alkuperäisosaa halvempaan hintaan! Tuotevalikoima on erittäin laaja, varaosanumeroita on yli 100 000 ja mallisto on kattava myös JDM automalleihin, joihin on usein heikosti saatavilla tarvikeosia Suomessa. Tuoteryhmiin kuuluu lähes kaikki mahdolliset kulutusosat, aina pienimmistä nivelistä ja jarrupaloista suuriin osakokonaisuuksiin. Lisätietoja valikoimasta näet sivujemme `Huolto ja varaosat osiosta, tai puhelimitse myyntipalvelustamme.

Japan Imports varastoi yleisimmät jarruosat, nivelet, jakopään osat, vesipumput, pyöränlaakerit, tiivistesarjat yms. Varastossamme on paljon osia, joita ei löydy Suomesta varastosta edes automaahantuojilta! Normaalia hyllytavaraa meillä ovat osat mm japanilaisiin urheiluautoihin kuten esim. Nissan Skylinet, Lancer Evot, Subaru Imprezat, Toyota Suprat ja Soarerit jne. Näitä osia ei joka varaosaliikkeen hyllystä Suomessa löydykään!

Sivustoillamme on listattu vain pieni murto-osa Solid Ace tuotteista, mutta luonnollisesti toimitamme tilauksesta kaikki Solid Ace valikoiman tuotteet. Solid Ace valikoimassa on myös tuotteita henkilöautojen lisäksi japanilaisiin paketti- ja maastoautoihin. Kysy tarjousta autoosi!

-
1240437 | Copyright © 2020 Japanimports.fi
Haku Etusivu Yhteystiedot