-
Piccola Oy  
Japan Imports on
suomalainen yritys jonka
päätoimialana on käytettyjen
JDM autojen, moottoreiden ja muiden varaosien
maahantuonti Japanista.

- -
-
-
-
  Alustanosat
  Jarruosat
  Jakopäänosat
  Jäähdytys
  Moottorin tiivistesarjat
  Katalysaattorit
  Lambdat
  Suodattimet

-
 
-
 -
PURKUOSAVARASTO, OSAMYYNTI JA KAUSISÄILYTYS:

JDM TRADING
Teollisuustie 3
62300 HÄRMÄ

Tel: 010 271 4545
Email: sales(at)japanimports.fi


AUTOMYYNTI:

JDM TRADING
Kolimäki 1
21410 Vanhalinna
Tel: 010 271 4545
Email: sales(at)japanimports.fi


HUOM. Purkuosa varasto sijaitse

 
Haku »
Laadukkat huolto- ja varaosat edullisesti JDM autoihin !


Keväällä 2013 Japan Imports solmi uusimman maahantuontisopimuksensa japanilais-englantilaisen Solid Auton kanssa, joka on erikoistunut japanilaisten ja korealaisten autojen huolto- ja varaosiin.

Solid Auton oma tuotemerkki Solid Ace on kansainvälisesti korkeasta laadustaan tunnettu brandi, jonka tarvikeosat tulevat lähes yksinomaan Japanista suoraan autovalmistajien OEM eli ensiasennusosien sopimusvalmistajilta ja käyvät siten tiukan laatukontrollin läpi ennen hyväsymistään Solid Ace tuotevalikoimaan. Solid Ace osat vastaavat aina ensiasennuslaatua, mutta usein huomattavasti alkuperäisosaa halvempaan hintaan! Tuotevalikoima on erittäin laaja, varaosanumeroita on yli 100 000 ja mallisto on kattava myös JDM automalleihin, joihin on usein heikosti saatavilla tarvikeosia Suomessa. Tuoteryhmiin kuuluu lähes kaikki mahdolliset kulutusosat, aina pienimmistä nivelistä ja jarrupaloista suuriin osakokonaisuuksiin. Lisätietoja valikoimasta näet sivujemme `Huolto ja varaosat osiosta, tai puhelimitse myyntipalvelustamme.

Japan Imports varastoi yleisimmät jarruosat, nivelet, jakopään osat, vesipumput, pyöränlaakerit, tiivistesarjat yms. Varastossamme on paljon osia, joita ei löydy Suomesta varastosta edes automaahantuojilta! Normaalia hyllytavaraa meillä ovat osat mm japanilaisiin urheiluautoihin kuten esim. Nissan Skylinet, Lancer Evot, Subaru Imprezat, Toyota Suprat ja Soarerit jne. Näitä osia ei joka varaosaliikkeen hyllystä Suomessa löydykään!

Sivustoillamme on listattu vain pieni murto-osa Solid Ace tuotteista, mutta luonnollisesti toimitamme tilauksesta kaikki Solid Ace valikoiman tuotteet. Solid Ace valikoimassa on myös tuotteita henkilöautojen lisäksi japanilaisiin paketti- ja maastoautoihin. Kysy tarjousta autoosi!

-
1298086 | Copyright © 2021 Japanimports.fi
Haku Etusivu Yhteystiedot